Menu

Los de Sències Can Girona están de buena luna

0 Comment

Como ya sabeis, unos de nuestros proveedores son la gente de Sencies Can Girona de Sitges; los últimos payeses de nuestra villa. Durante todo el año nos van proporcionando diferentes productos de la tierra, según su temporada. Además, lo hacen de forma sostenible, cultivando de forma ecológica. su proyecto es muy ilusionante y está en contínua renovación. Seguro que pronto nos darán alguna buena notícia referente a nuevos proyectos. De momento os adjuntamos a continuación el texto que han  enviado a sus amigos i clientes, nos animan a incribirnos para recibir sus correos electrónicos periódicos con información sobre su día a día. También os animamos a visitar su agro-tienda.

Si quereis recibir su información, enviar correo a senciescangirona@gmail.com

Sus horarios son:

 

Martes a viernes de 9,30 a 14,30 / de 16 a 19,30 Sábados de 9,30 a 13,30

Després d’uns mesos sense els nostres missatges setmanals tornem renovats. Hem estat en guaret, o «barbecho» en castellà. Això que fem al camp de deixar-lo reposar perquè les terres tornin a ser més fèrtils també ho hem necessitat l’equip. Ens hem donat un temps de silenci per la transformació.

Inaugurem aquest nou cicle amb la lluna plena i poderosa d’aquest 31 de gener. Poderosa perquè la lluna es veurà un 15% més gran en estar en l’òrbita més propera a la terra. Poderosa perquè és la segona lluna plena dins d’un mes, i això sol passar cada dos anys i vuit mesos. Poderosa perquè coincideix amb un eclipsi lunar.

Ja que al camp seguim el cicle lunar per sembrar i collir, volem compartir amb vosaltres aquest ritme amb els MAILS LUNARS que a partir d’avui enviarem cada lluna plena i lluna nova. Explicarem les aventures del nostre petit ecosistema a Sències Can Girona i com el cicle de la natura ens marca als humans, a les plantes i als fruits que ens donen. Suggerirem els productes més saludables de cada temporada i com cuinar-los. I sobretot celebrarem amb vosaltres l’abundància que ens regala la natura.

Gràcies per ser-hi!

Sencies Can Girona Sitges

Espigalls de tres estrelles Michelín

Un dels seus productes estrella són els brotons i espigalls, fins al punt que la cuinera Carme Ruscalleda és una de les seves clientes. Els espigalls sitgetans estan presents al menú degustació del Sant Pau a Sant Pol de Mar.

També ens ofereixen una recepta de croquetes d’espigalls de Tina Cocina en el següent enllaç

https://tinacocina.com/como-hacer-croquetas-sin-mancharte-las-manos/