Menu

Els de Can Girona de Sitges estan de bona lluna

0 Comment

Com sabeu, uns dels nostres proveïdors són la gent de Sències Can Girona de Sitges; els darrers pagesos de la nostra vila. Durant tot l’any ens van proporcionant diferents productes de la terra, segons la temporada. A més a més, ho fan de forma sostenible, conreant de forma ecològica. El seu projecte és molt engrescador i està en contínua renovació. Ben segur que aviat ens donaran alguna bona notícia referent a nous projectes. De moment us adjuntem a continuació el text que han fet arribar als seus clients i amics animant-nos a demar-lis de rebre els seus correus electrònics. També us animem a que visiteu la seva botiga.

Si voleu rebre els seus correus electrónics demaneu-ho a senciescangirona@gmail.com

els seus horaris de botiga són:

Dimarts a divendres de 9,30 a 14,30 / de 16 a 19,30 Dissabtes de 9,30 a 13,30

Després d’uns mesos sense els nostres missatges setmanals tornem renovats. Hem estat en guaret, o “barbecho” en castellà. Això que fem al camp de deixar-lo reposar perquè les terres tornin a ser més fèrtils també ho hem necessitat l’equip. Ens hem donat un temps de silenci per la transformació.

Inaugurem aquest nou cicle amb la lluna plena i poderosa d’aquest 31 de gener. Poderosa perquè la lluna es veurà un 15% més gran en estar en l’òrbita més propera a la terra. Poderosa perquè és la segona lluna plena dins d’un mes, i això sol passar cada dos anys i vuit mesos. Poderosa perquè coincideix amb un eclipsi lunar.

Ja que al camp seguim el cicle lunar per sembrar i collir, volem compartir amb vosaltres aquest ritme amb els MAILS LUNARS que a partir d’avui enviarem cada lluna plena i lluna nova. Explicarem les aventures del nostre petit ecosistema a Sències Can Girona i com el cicle de la natura ens marca als humans, a les plantes i als fruits que ens donen. Suggerirem els productes més saludables de cada temporada i com cuinar-los. I sobretot celebrarem amb vosaltres l’abundància que ens regala la natura.

Gràcies per ser-hi!

Sencies Can Girona Sitges

Espigalls de tres estrelles Michelín

Un dels seus productes estrella són els brotons i espigalls, fins al punt que la cuinera Carme Ruscalleda és una de les seves clientes. Els espigalls sitgetans estan presents al menú degustació del Sant Pau a Sant Pol de Mar.

També ens ofereixen una recepta de croquetes d’espigalls de Tina Cocina en el següent enllaç

https://tinacocina.com/como-hacer-croquetas-sin-mancharte-las-manos/