Menu

Menjar a Sitges bo, net i just

0 Comment

Mercat de la Terra de Juliol a Sitges

El proper dissabte dia 1 tindrà lloc, com cada primer dissabte de mes el Mercat de la Terra de Sitges, a la plaça de l’Ajuntament, de 10 a 14 hores.

I aquesta és precisament una de les cites mensuals obligades del nostre restaurant La Salseta de Sitges. En aquest mercat ens proveïm cada mes amb diferents productes i evidentment ens serveix per tals de veure en persona els productes abans de comprar-los.

L’estiu és el moment més ric en fruites i verdures de l’any. Però a més a més, els mercats de la Terra Slow Food ens aporten biodiversitat: varietats  de tomàquets, diferents albergínies, carbassons rodons i llargs, totes les fruites locals amb els présecs de vinya i d’aigua com a protagonistes, etc. Per aquest motiu les edicions del Mercat de la Terra de Sitges de juliol, agost i setembre són esperades pels amants dels productes locals, bons, nets i justos.

Però en aquesta edició del proper dissabte, dia 1 cal afegir un show cooking que ens oferirà en José Gutiérrez, amb plats refrescants per tal d’apaivagar la calor i amb ingredients comprats al mercat. Amb formatges de Can Pere, pa de l’Espiga d’Or, fruites i verdures dels pagesos del mercat i acompanyants aromàtics com farigola, romaní i la refrescant alfàbrega.

  • Cuina raw food, vegetariana i omnívora
  • Broxetes de fruites i verdures
  • Carpacios
  • Torrades
  • Amanides
  • Tapes

En José és cuiner, però també és gastrònom. Li agrada tant cuinar com menjar. Sempre té els sentits apunt per tal de gaudir de la gastronomia. És un plaer veure com transmet els seus coneixements sobre el menjar.

Mercat de la Terra Sitges

Mercat de la Terra Sitges

Etiquetes: , ,