Pals, Terra d’arrossos post thumbnail image
La Salseta Actualitat de la Salseta,Productes Pals, Terra d’arrossos

Pals, Terra d’arrossos

De l’Estany cap a Sitges i a la cassola o la paella

Un dels productes del que ens sentim més orgullossos a la Salseta de Sitges, és l’arròs. Tenim un dels millors que es produeixen a Catalunya; l’arròs de Pals (Empordà). A més a més el comprem directament al millor productor; l’Albert Grassot. Ja fa uns anys va crear la seva marca Estany de Pals i és l’únic de l’Empordà que produeix de forma sostenible i seguint la filosofia de Slow Food. Fins i tot té certificades ecològiques algunes varietats.

Si matineu, el podreu veure un cop al mes al nostre restaurant la Salseta de Sitges descarregant arròs. Li comprem la varietat bomba per a les nostres cassoles i paelles i també la varietat carnaroli per al rissoto de verdures.

Un cop l’any convida tots els seus clients a casa seva de Pals per tal de presenciar la sega tradicional del seu producte. Precisament el passat dilluns, dia 23 de novembre molts cuiners i restauradrors es van trobar per tal de viure en primera persona les tasques de producció d’aquest producte tant bo. Aquest any no vàrem poder ser-hi, però us mostrem unes fotografies de la jornada per tal que les gaudiu amb nosaltres.

Comprar l’Arròs de l’Estany de Pals reflecteix la filosofia del nostre restaurant La Salseta; El Quilòmetre 0 (o  Km0 ). Comprar un producte de qualitat, el més proper possible i produït de forma sostenible.

http://www.arrosestanydepals.cat

l'arròs abans de la segaabans de portar-lo al magatzem

Related Post

Coca de Formatge, sobrasada i mel de Sitges

Nous plats recomanatsNous plats recomanats

(Abril – 2023) Durant aquesta dies recomanem tot un seguit de plats en funció de la disponibilitat dels productes. Coca de sobrassada, formatge i mel de Sitges En primer lloc,

Actualitat de la Salseta Noticies