L’Hospital de Sant Joan inaugurarà el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (CIM) post thumbnail image
La Salseta Actualitat de la Salseta,Noticies L’Hospital de Sant Joan inaugurarà el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (CIM)

L’Hospital de Sant Joan inaugurarà el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (CIM)

malvasia de sitges hospital de Sant Joan

Malvasia de Sitges Hospital de Sant Joan

Després de molts anys de projectes frustrats, al final Sitges podrà gaudir d’un Centre d’Interpretació de la Malvasia, on tothom que ho desitgi podrà conèixer la seva història i tastar els diferents vins que s’elaboren amb aquesta varietat.
En paraules d’Alba Gràcia, coordinadora del projecte, el CIM s’ubica en l’antic Corral de la Vila, situat al carrer Cardenal i Barraquer, ocupant també el que fins ara havia sigut el celler de l’Hospital. El CIM estarà obert al públic i s’espera atraure tan visitants locals com aquells que estaran atrets per l’oferta de turisme gastronòmic que amb aquesta iniciativa proposa l’Hospital.
Després d’uns anys en que la varietat Malvasia de Sitges havia estat en cert retrocés, avui podem copsar un gran interès per part del món de l’enologia, sobretot del gran Penedès, ja que per una banda molts cellers d’aquestes comarques han plantat malvasia de Sitges i elaboren vins amb aquesta varietat i per altra banda, diferents sommeliers veuen en la varietat un ventall de possibilitats a l’hora de gaudir d’uns vins amb una personalitat pròpia i més en aquests temps, quan es valoren més les varietats locals.
La inauguració tindrà lloc el dissabte vinent, dia 13 d’abril a les 12 hores i estan convidats tots aquells que vulguin assistir-hi.

Celler hospital de Sato Joan de Sitges. Malvasia de Sitges

celler hospital de Sant Joan de Sitges. Malvasia de sitges

Related Post