En Ramon arribant a la Salseta amb els productes de Can Pere
La Salseta Actualitat de la Salseta,Noticies Avantatges de treballar amb pagesos propers

Avantatges de treballar amb pagesos propers

En Ramon arribant a la Salseta amb els productes de Can Pere

Productes més frescos, més econòmics, tracte personal, etc. Aquests són alguns dels avantatges de treballar directament amb pagesos, però un dels més importants és la possibilitat d’aconseguir productes que no hi són als supermercats.

Aquest és el cas dels xiulets. aquests vegetals no és que siguin un producte de recent creació; la nostra mare quan feia faves a la catalana i comprava els kgs necessaris, sempre anaven acompanyades d’unes massa petites per desgranar i per tal d’aprofitar-es, les escaldava, les enfarinava, les fregia i les sevia apart en un planet. Cal dir que ens agradaven molt més, que no pas el plat de faves. A taula eren una llepolia per la qual ens esbarallavem abans de menjar el plat de faves. Llàstima que n´hi havien poques.

Bassant-nos en aquests records, cada any quan arriba la temporada de faves a Sitges intentem oferir els xiulets als nostres clients i ens adonem que són molt desconeguts, però agraden a molts comensals.

Els aconseguim perquè la gent de Can Pere, els nostres pagesos de Sant Pere de Ribes, ens els proporcionen generosament. Penseu que si deixesin crèixer aquestes favetes, farien més kgs i llavors guanyarien més diners. Obviament, ens els venen a un preu més alt que les faves, però tot i amb això, guanyarien més diners.

Related Post

Abrimos puertas de nuevoAbrimos puertas de nuevo

Queridos clientes y amigos, apartir de este lunes, día 1  de junio y entrando en la fase dos de desconfinamiento, regresamos para ofrecer nuestros servicios, con una carta reducida y

Actualitat de la Salseta Noticies