La cuina de Rondissoni a la Salseta post thumbnail image
La Salseta Actualitat de la Salseta,Noticies La cuina de Rondissoni a la Salseta

La cuina de Rondissoni a la Salseta

Hem triat cinc plats més o menys representatius de la cuina de Rondissoni que cuinarem durant el mes de maig a la Salseta. Aquests plats són:

 • La sopa Bullabessa. Una sopa en dos serveis. Per una banda servim el brou amb torrades i la salsa “rouille” i per l’altra amb el peix emplatat. Gairebé per tal de menjar com a plat únic, depenent de la gana de cadascú. la sopa està feta amb rap, congre i alguns peixos de roca
  Bullabessa amb el pa torrat i la salsa roulle

  Bullabessa amb el pa torrat i la salsa rouille

  Plat amb el peix de la bullabessa

  Plat amb el peix de la bullabesa

   

 

 

 

 

 

 

 • Canelons Rossini. Els canelons tradicionals amb carn de vedella i gratinats. El cuiner Rondissoni hi afegeix un cordó de salsa de tomàquet al voltant.
Canelons Rossini

Canelons Rossini

 

 

 

 

 

 

 

 • Sarsuela de peix. Un plat molt barceloní que mostra com Rondissoni va adaptar la seva cuina a la cultura gastronòmica que el va acollir. L’elaborem amb rap, gamba de Vilanova i peixos de roca.

 

Sarsuela

Sarsuela

 

 

 

 

 

 

 • Cuixa d’ànec a la taronja. Elaborem aquestes cuixes amb una llarga cocció a baixa temperatura i les presentem amb naps i pastanagues.
Cuixa d'ànec a la taronja

Cuixa d’ànec a la taronja

 

 

 

 

 

 

 

 • Bescuit glacé a la vainilla. Un postre i al mateix temps una tècnica, la del bescuit gelat una mica en desús, que ja haviem recuperat a la Salseta en altre elaboració, el bescuit glacé de té de roca i farigola en les textures de xocolata de la nostra carta de postres. Aquest bescuit el servim acompanyat de praliné d’avellanes, tal i com suggereix Rondissoni i pinyons garrapinyats.
Biscuit glacé de vainilla

Bescuit glacé de vainilla

Related Post