Els de Can Girona de Sitges estan de bona lluna post thumbnail image
La Salseta Actualitat de la Salseta,Noticies Els de Can Girona de Sitges estan de bona lluna

Els de Can Girona de Sitges estan de bona lluna

Com sabeu, uns dels nostres proveïdors són la gent de Sències Can Girona de Sitges; els darrers pagesos de la nostra vila. Durant tot l’any ens van proporcionant diferents productes de la terra, segons la temporada. A més a més, ho fan de forma sostenible, conreant de forma ecològica. El seu projecte és molt engrescador i està en contínua renovació. Ben segur que aviat ens donaran alguna bona notícia referent a nous projectes. De moment us adjuntem a continuació el text que han fet arribar als seus clients i amics animant-nos a demar-lis de rebre els seus correus electrònics. També us animem a que visiteu la seva botiga.

Si voleu rebre els seus correus electrónics demaneu-ho a senciescangirona@gmail.com

els seus horaris de botiga són:

Dimarts a divendres de 9,30 a 14,30 / de 16 a 19,30 Dissabtes de 9,30 a 13,30

Després d’uns mesos sense els nostres missatges setmanals tornem renovats. Hem estat en guaret, o “barbecho” en castellà. Això que fem al camp de deixar-lo reposar perquè les terres tornin a ser més fèrtils també ho hem necessitat l’equip. Ens hem donat un temps de silenci per la transformació.

Inaugurem aquest nou cicle amb la lluna plena i poderosa d’aquest 31 de gener. Poderosa perquè la lluna es veurà un 15% més gran en estar en l’òrbita més propera a la terra. Poderosa perquè és la segona lluna plena dins d’un mes, i això sol passar cada dos anys i vuit mesos. Poderosa perquè coincideix amb un eclipsi lunar.

Ja que al camp seguim el cicle lunar per sembrar i collir, volem compartir amb vosaltres aquest ritme amb els MAILS LUNARS que a partir d’avui enviarem cada lluna plena i lluna nova. Explicarem les aventures del nostre petit ecosistema a Sències Can Girona i com el cicle de la natura ens marca als humans, a les plantes i als fruits que ens donen. Suggerirem els productes més saludables de cada temporada i com cuinar-los. I sobretot celebrarem amb vosaltres l’abundància que ens regala la natura.

Gràcies per ser-hi!

Sencies Can Girona Sitges

Espigalls de tres estrelles Michelín

Un dels seus productes estrella són els brotons i espigalls, fins al punt que la cuinera Carme Ruscalleda és una de les seves clientes. Els espigalls sitgetans estan presents al menú degustació del Sant Pau a Sant Pol de Mar.

També ens ofereixen una recepta de croquetes d’espigalls de Tina Cocina en el següent enllaç

https://tinacocina.com/como-hacer-croquetas-sin-mancharte-las-manos/

Related Post